De coaches

Judie Snijders

Mijn naam is Judie Snijders (1980). In 2002 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Direct daarna ben ik werkzaam geweest in de thuispraktijk; hier kijk ik met erg veel plezier op terug. Om mijn werkervaring te verbreden ben ik 5 jaar later als klinisch verloskundige aan de slag gegaan. Dit werk doe ik inmiddels ook 9 jaar. Ik vind het fijn om bekend te zijn met beide unieke terreinen en inmiddels heb ik ruim ervaring opgedaan met zowel de fysiologisch verlopende zwangerschap en (thuis)bevalling, alswel met de zwangerschap en bevalling waarbij er sprake is van een medische indicatie.
Daarnaast ben ik zelf ook moeder van 4 kinderen en heb ik ook in persoonlijk opzicht kennis gemaakt met deze beide werkvlakken. Ik leer elke dag weer van het ouderschap, zowel in relatie met mezelf, als met Alexander, als met de kinderen.
Als verloskundige heb ik inmiddels geleerd dat, naast de fysieke zorg, de persoonlijke begeleiding minstens zo belangrijk is en een onmisbare bijdrage levert aan een gezonde basis voor zwangerschap, bevalling en ouderschap Niets is er mooier en geeft meer voldoening als het begeleiden van een zwangerschap en bevalling waarbij het stel samen sterk staat en ZELF de touwtjes in handen houdt.
In praktijk Leef! ondersteun ik Alexander om vanuit mijn kennis en ervaring rondom de zwangerschap cliënten te begeleiden.

Alexander Holwerda

 Alexander Holwerda

Mijn naam is Alexander Holwerda (1976). Ik ben getrouwd met Judie Snijders en de trotse vader van 4 prachtige kinderen. In 2002 studeerde ik af aan de Design Academy te Eindhoven.
In 2009
ben ik afgestudeerd aan de School voor Zijnsoriëntatie te Utrecht, waar ik de 6-jarige post-HBO opleiding tot zijnsgeoriënteerd coach afrondde.

Vanuit mijn persoonlijke interesse heb ik mij verdiept in partnerrelaties en ouder-kind relaties. Daarnaast ben ik zeer geïnteresseerd in aandachtstrainingen (meditatie en mindfulness), zingeving en spiritualiteit.
In praktijk Leef! bi
ed ik individuele coaching, relatietherapie en ondersteuning bij hulpvragen rondom zwangerschap aan.
Mijn missie is om een ieder die er voor open staat te helpen om een grotere vrijheid te ontdekken die in een ieder van ons besloten ligt.