Het team

Alexander Holwerda

Coach en relatietherapeut

Judie Snijders

Coach, relatietherapeut en verloskundige

Mijn naam is Alexander Holwerda (1976). Sinds 2006 werk ik als coach in onze praktijk en heb ik vele verschillende cliënten met heel diverse hulpvragen mogen begeleiden. Ik vind het elke keer weer bijzonder hoe openhartig en eerlijk mensen naar zichzelf durven kijken en geniet van de stappen die men vaak in korte tijd kan zetten.

Vanaf 2012 hebben mijn vrouw Judie en ik onze krachten gebundeld en zijn wij samen verder gegaan als Praktijk leef! 
Deze bundeling komt het beste tot zijn recht in de relatietherapie die wij samen aanbieden. Onze samenwerking als coaches in de relatiebegeleiding kenmerkt zich door de balans tussen een overstijgende blik en een groot inlevingsvermogen. Vanuit onze eigen ervaringen in onze partnerrelatie kunnen wij, naast de professioneel/inhoudelijke diepgang, relatiebegeleiding bieden die uniek is in zijn vorm en kwaliteit. 

Als coaches en opvoeders van 4 kinderen brengen we kennis en ervaringen mee in gesprekken over opvoeding, familiebanden en gezinsvorming -en uitbreiding,. 

Van 2003 t/m 2009 heb ik de 6-jarige post-HBO coachopleiding aan de school voor Zijnsoriëntatie succesvol afgerond. Daarna heb ik mij verdiept in traumabegeleiding en EFT relatietherapie.

Naast het werken in onze praktijk ben ik een bevlogen leerkracht op Plevier Amersfoort, een cluster 4 basisschool voor speciaal onderwijs waar leerlingen met extra onderwijsbehoeften werken aan hun didactische en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Mijn naam is Judie Snijders (1980). In 2002 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Direct daarna ben ik werkzaam geweest in de thuispraktijk; hier kijk ik met erg veel plezier op terug. Om mijn werkervaring te verbreden ben ik 5 jaar later als klinisch verloskundige aan de slag gegaan. Dit werk doe ik inmiddels ook 13 jaar. Ik vind het fijn om bekend te zijn met beide unieke terreinen en inmiddels heb ik ruim ervaring opgedaan met zowel de fysiologisch verlopende zwangerschap en (thuis)bevalling, als wel met de zwangerschap en bevalling waarbij er sprake is van een medische indicatie.

Daarnaast ben ik zelf ook moeder van 4 kinderen en heb ik ook in persoonlijk opzicht kennis gemaakt met deze beide werkvlakken. Ik leer elke dag weer van het ouderschap, zowel in relatie met mezelf, als met Alexander, als met de kinderen.

Als verloskundige heb ik inmiddels geleerd dat, naast de fysieke zorg, de persoonlijke begeleiding minstens zo belangrijk is en een onmisbare bijdrage levert aan een gezonde basis voor zwangerschap, bevalling en ouderschap Niets is er mooier en geeft meer voldoening als het begeleiden van een zwangerschap en bevalling waarbij het stel samen sterk staat en ZELF de touwtjes in handen houdt.

In praktijk leef! begeleid ik cliënten o.a. rondom zwangerschap en werk ik samen met Alexander met stellen rondom relatiegerelateerde hulpvragen.

Praktijk leef!

Praktijk voor (werkgerelateerde) coaching, relatietherapie en gezinsbegeleiding

www.praktijk-leef.nl

Adres & contact

Zonnedauwhof 27, 3831 AH Leusden

Alexander: 06-193 56 549 (ook voor Whatsapp)
Judie: 06-394 86 533 (ook voor Whatsapp)

E-mail: contact@praktijk-leef.nl

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 578 504 96
IBAN: NL 10 ABNA 059 66 23 712

AGB-code zorgverlener: 90-039500
AGB-code praktijk: 90-(0)57965

© Copyright 2021 Praktijk leef!