"Omgaan met verlies..."

"Na de geboorte van ons zoontje welke stil geboren is zijn wij bij Judie en Alexander terecht gekomen. De coaching om om te leren gaan met dit verlies en het luisterende oor dat ze beide geven, aan ons als ouders, heeft ons zo goed geholpen. Vooral de bruikbare handvatten waren voor ons van groot belang maar ook het begrip voor hoe wij beide anders omgingen met ons verdriet en de begeleiding daarin naar elkaar toe hebben ons enorm geholpen.

Zonder de hulp van Judie en Alexander waren wij als partners niet geweest waar we nu zijn. Ze hebben ons geleerd elkaar te begrijpen en respecteren in deze moeilijke tijd, met beide verschillende emoties, waarin je elkaar gemakkelijk kunt verliezen.

Ze leerde ons vertrouwen op de band met ons kindje en om te gaan met onze emoties en de dingen waar wij tegen aanlopen in het dagelijkse leven. Ook nu wij weer opnieuw een kindje verwachten helpen ze ons enorm met alles wat hierbij komt kijken, de angst, de blijdschap en ook het niet te kort willen doen aan ons zoontje en ons nieuwe wondertje. In een veilige en sfeervolle setting coachen ze je niet alleen maar zijn er ook echt voor ons. Wij zouden iedereen aanraden om bij jullie te komen, om zo een betere versie van zichzelf te worden en om leren te gaan met waar je tegenaan loopt of dat nu samen als partners is of alleen."

Anoniem, Amersfoort 2021