...niet alleen onze relatie gered...

Mijn vriendin en ik kwamen bij Alexander en Judie terecht voor relatietherapie omdat het ons wel fijn leek, een man en een vrouw. Daarnaast was het voor ons belangrijk dat we in het Engels konden praten met elkaar (mijn vriendin komt uit Peru). Ons doel was om de puntjes op de i te zetten in onze relatie, voor onszelf maar vooral ook voor ons dochtertje.

Tijdens de sessies kwamen we er echter langzamerhand achter dat het om fundamentele “puntjes” ging. Alexander en Judie wisten de vinger telkens weer op de zere plek te leggen. Zo kwamen wij er allebei achter dat we eerst eens aan de slag moesten met onszelf, in plaats van met elkaar. Want hoe kan je met elkaar connecten als je niet eens met jezelf in verbinding staat?

Na een aantal sessies zijn we zodoende in individuele sessies verder gegaan bij Alexander en Judie. De sessies hebben niet alleen onze relatie gered en sterker gemaakt dan tevoren. Ze hebben ons leven veranderd. Alexander en Judie hebben ons laten zien dat we allebei een kelder hebben die doos voor doos opgeruimd moet (en kan!) worden. Af en toe gaat er een doos naar buiten.
Mijn vriendin en ik zijn veel opener en eerlijker geworden naar elkaar. We delen onze ervaringen, emoties en gedachten met elkaar. We staan nu veel meer in verbinding met onszelf en elkaar. Ons dochtertje plukt daar 100% de vruchten van.
Kortom, wij zijn Alexander en Judie ontzettend dankbaar voor de deuren die zij voor ons geopend hebben!

Anoniem, Amersfoort 2022