"...van mijn angsten af..."

"Tijdens mijn zwangerschap had ik veel last van angst en stress. Mijn hulpvraag was hoe kan ik hier beter mee kon gaan. Judie heeft mij op heel veel vlakken ontzettend geholpen. Haar benaderingswijze is zeer prettig. Van te voren is het traject goed uitgelegd.

Om van mijn angstklachten af te komen heb ik veel geprobeerd, psycholoog, running therapie , vanuit mijn werk een traject etc. Helaas allemaal zonder resultaat. Toen ik bij Judie terecht kwam voelde ik meteen een klik. En na mijn eerste sessie voelde ik me zo opgelucht! Eindelijk iemand die mij begrijpt, kan luisteren, en mij echt ziet! Judie kan duidelijk en helder uitleggen en heeft mij handvatten gegeven om met mijn angst om te gaan. Zoals Judie zo mooi zei: ‘’ik ga je coachen vanaf de zijlijn’’ ik ben zoveel meer dan mijn angst. Dat ben ik dankzij Judie gaan inzien.

Met plezier ging ik naar Judie toe! En elke keer kwam ik er een stukje beter vandaan.

Veel dingen zijn helder in mijn hoofd geworden door de gesprekken, oefeningen, en handvatten die ik heb gekregen! Alleen maar veel dank voor al haar hulp en inzet!"

Anoniem, Huizen 2021